Sammenbrudd.

Dette skjedde på tirsdag.. Vi hadde akkurat komme hjem fra Dr. Øvrebye. Jeg var egentlig i ganske godt humør! Hadde hatt en kjempeflott dag med mamma, vi koste oss på biltur til Arendal, og shopping. Fikk beskjed av Dr. Øvrebye, etter en ekg, at jeg var utslitt.. Som om jeg ikke viste det! Men det var godt å få en bekreftelse. Jeg har de siste ukene hatt fullt opp med ti eksamner, flytting og jobbing omtrent hver dag.

Da jeg kom hjem var det fult kaos. Jeg lå på sofaen, og samboeren min løp rundt og ryddet, og var ganske frustrert. Han forstår ikke dette med lavt stoffskifte. Jeg føler ofte at han tror jeg finner på dette, og later som at jeg er sliten. Det gjør jeg ikke. Jeg er oppriktig utslitt..

Vi diskuterte dette en stund, før han ble mer frustrert og jeg ble lei meg.. Det hele endte opp med at jeg fikk et sammenbrudd på badet, med låst dør.. Etter å ha tatt med sammen, gikk jeg.. Måtte komme meg ut, klarne tankene. Jeg gikk til mamma, for mamma har også lavt stoffskifte..

Det er så godt å prate med noen som vet hvordan det er.. Jeg orker ikke forklare det noe mer for samboeren min.. En dag får jeg nok samlet opp energi til det. Jeg er så redd for diskusjoner og misforståelser..

En dag kommer det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *